A SmartBioma Zrt. a bélrendszer természetes és kóros folyamataira fókuszáló diagnosztikai és terápiát elősegítő vállalkozás.

A zártkörű részvénytársaság alapításában részt vevő szakorvosok már több évtizede a klinikumban dolgoznak, mélyreható tapasztalattal rendelkeznek a laboratóriumi diagnosztika, a molekuláris diagnosztika és a klinikai mikrobiológia területén, valamint részletesen ismerik a jelenlegi állami betegellátás által nyújtott szolgáltatást és azok korlátait.

A vállalkozás megalapításával az említett korlátok lebonthatóvá váltak és kezdetét vehette a szakorvosaink által képviselt, eltérő szakterületeken felhalmozott ismeretanyag egyesítése, valamint a vállalkozás fókuszpontját képező diagnosztikai és terápiás terület több szempontú megközelítése, és nem utolsó sorban egy jóval magasabb minőségű, a betegek érdekeit előtérbe helyező szolgáltatási tevékenység megvalósítása.

Szakorvosaink kifejezetten elmélyült tudással bírnak a bélrendszerben uralkodó egészséges egyensúlyi állapotokat meghatározó tényezők, illetve ezt az egyensúlyi állapotot veszélyeztető kóros állapotok, betegségek, valamint az azokat előidéző körülmények terén.

Szakorvosaink az említett tudás és tapasztalat birtokában állították össze a SmartBioma honlapján megtalálható vizsgálati palettát és tudásanyagokat.